banner isbank

AFYON İL BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ...

il birinciligi    2013 Afyon İl Birinciliği 7-8 Aralık 2013 tarihleri arasında Gençlik Merkezinde (Stadyum Yanı- Eski Bina) başladı. Yılın ilk karı ilimize düştü ve soğuk kendini gösterdi lakin turnuva alanı sıcak karşılaşmalara sahne oldu. 61 sporcunun kıyasıya mücadeleleri Pazar günü de büyük bir heyecanla devam etti ve yapılan ödül töreninin ardından sona erdi. 7 tur sonunda oluşan son durum ise şu şekilde...


DSC 0441 DSC 0449 DSC 0456 DSC 0461
docTurnuva Yönergesi
 
EŞLENDİRME VE SONUÇLAR:
xlsBaşlangıç Sıralaması xlsTur 1 xlsTur 2 xlsTur 3 xlsTur 4 
xlsTur 5 xlsTur 6 xlsTur 7 xlsÇapraz Tablo xlsFinal Sıralaması

İlk 6 dereceyi alan sporculara :
1. Madalya ve Tablet Bilgisayar, 2. Madalya ve Tablet Bilgisayar, 3. Madalya ve Nostaljik Radyo, 4., 5. ve 6. sporculara madalya ve en iyi minik sporcularımızdan 3 kişiye oyuncu Mustafa YILDIZ tarafından Satranç Kitabı hediye edilmiştir.
Turnuvamıza İstanbuldan katılarak organizasyonun kalitesini yükselten sporcularımız Sayın Sarven ÇAKMAK ve ilimiz minik sporcularına ödül olarak Satranç Kitabı hediye eden, satranç gönülseveri Mustafa YILDIZ'a dostça muhabbetlerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.
Ayrıca yarışmayı tamamlayan tüm sporculara Zeka Küpü Mental Aritmetik Kursundan % 30 indirim uygulayan, Turnuva ödüllerinin temininde maddi imkanlarını zorlayarak, satranç camiamıza katkıda bulunan, Zeka Küpü Dahi Çocuk Üniversitesi Başkanı Sayın Resul SÜNDÜK'e ve desteğini her an yanımızda hissettiğimiz GHSIM Şube Müdürü Sayın İsmail BARIN'a Satranç İl Temsilciliği ve camiası adına teşekkürlerimizi sunarız.
DSC 0520
DSC 0567