banner isbank

2016 VE ÖNCESİ

Antrenör Kursu Sona Erdi

antrenr kursu_2          1. Kademe Satranç Antrenörlük Kursu 3-4-10-11-12 Aralık 2016 tarihleri arasında Afyonkarahisar GHSIM, Türkiye Satranç Federasyonu ve Selçuklu İlkokulu işbirliğinde gerçekleştirildi.
          Toplam 30 saat görülen kurs yapılan sınav ile sona erdi. Başarılı olan adaylar, okullarımızda satranç sevgisini aşılamak için değerli öğrencilerimizle buluşacaklar.
          Okul imkânlarını had safhada kullanıma açan Okul Müdürü Eralp Ekrem GEÇE’ ye Satranç İl Temsilciliği adına teşekkürlerimiz arz olunur. Dikkatle eğitime devam eden ve gayretli çalışmalarıyla başarılı olacaklarına inandığımız tüm kursiyerlerimize, aramıza hoş geldiniz diyor, geleceğin satranç oyuncularını yetiştirmede gösterecekleri emekler için şimdiden teşekkür ediyoruz.
Kurs ile ilgili sonuçlar ve TSF tarafından hazırlanacak olan Antrenör Belgelerinin Teslim Tören tarihi bu sayfadan ilan edilecektir.
KURS FOTOĞRAFLARI  
12 Aralık 2016 tarihine yapılan sınav sonucu başarılı olan adaylar haberin devamında yer almaktadır.

Devamını oku...

Duyuru: 2017 Etkinlik Takvimi

etkinlik-takvimi 2017 Etkinlik Takviminde yer alacak turnuvalarımızın planlama çalışmaları başlamıştır. Özellikle il merkezi ve ilçelerimizde yapılacak olan turnuvalarımızın planlanması hususunda İlçe Temsilcilerimizin, yapacakları organizasyon planlamalarını (Turnuva, Antrenör Kursu, Hakem Kursu vb.) 16 Aralık 2016 mesai bitimine kadar, e-posta yoluyla, Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermeleri gerekmektedir. Daha sonra yapılacak olan istekler değerlendirmeye alınmayacaktır.
GHSIM planlaması haricinde yapılması düşünülen turnuvalar Özel Turnuva Statüsüne girmekte olup, bu hususa göre planlamanın yapılması önemle rica olunur. 
İlçe Temsilcilerinden gelen bildirimler, oluşturulacak Tertip Kurulu planlamasıyla onaya sunulacaktır. 

Afyonkarahisar Satranç İl Birinciliği (21-25 Aralık 2016)

il birinciligi 11 2016 Afyonkarahisar İl Birinciliği 21-25 Aralık 2016 tarihleri arasında Afyonkarahisar Spor Kompleksinde, 7 Tur İsviçre Sistemi 90 dk+30 sn eklemeli tempo ile oynanacaktır.
Turnuvada dereceye giren ilk 3 sporcuya kupa, ilk 10 sporcuya madalya, kızlarda en başarılı sporcuya madalya ve UKD puanı olmayan en başarılı sporcuya madalya verilecektir.
Ayrıca turnuva birincisi, ilimizi  Türkiye Kupasında temsil etme hakkını kazanacaktır.
Turnuva yönergesinin incelenerek kayıt işleminin yapılması, olası hak kayıplarını engelleyecektir. Tüm katılımcılara başarılar dileriz. Satranç İl Temsilciliği 
pdfTurnuva Yönergesi 
Yeni1Turnuva ile ilgili eşlendirme ve sonuçlar haberin devamında yer almaktadır.
TURNUVA FOTOĞRAFLARI

Devamını oku...

Afyonkarahisar Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği (10-11 Aralık 2016)

cocuk ve_yildiz_ligiAfyonkarahisar Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği 10-11 Aralık 2016 tarihleri arasında Afyon Spor Kompleksinde düzenlenecektir.

Her yaş kategorisinin ayrı olarak yarışacağı turnuvamızı bitiren sporcularımız Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Şampiyonasına katılım hakkı elde edeceklerdir. 
Yapılacak olan turnuva sonunda her kategoride ilk 5 sporcuya madalya, en başarılı bayan sporcuya madalya, en başarılı UKD siz sporcuya madalya verilecektir. 

Son başvuru 09 Aralık 2016 saat: 17.00 olarak belirlenmiş olup, Turnuva Yönergesi okunduktan sonra turnuva kayıt işleminin gerçekleştirilmesi rica olunur.


pdfKÜÇÜKLER İL BİRİNCİLİĞİ YÖNERGESİ 
pdfYILDIZLAR İL BİRİNCİLİĞİ YÖNERGESİ

Antrenör Kursu 3 Aralık'ta Başlıyor


satranc-antrenorlugu Satranç İl Temsilciliimize yapılan başvuru sayısına ulaşılması dolayısıyla, Türkiye Satranç Federasyonunun onayı doğrultusunda 1. Kademe Satranç Antrenörlük Kursu başlayacaktır. Kursumuz 3-4-10-11-12 Aralık tarihlerinde Afyonkarahisar Merkez Selçuklu İlkokulunda gerçekleştirilecektir.

Başvuru yapan kursiyerlerimizin başvuru evraklarını kursun ilk gününe kadar (3 Aralık 2016) hazırlamaları rica olunur. Daha önce başka bir ilden, herhangi bir branşta lisansı olanlar cezasız yazılarını bağlı bulundukları ilden temin edeceklerdir. Diğer kursiyerlerin cezasızlık dilekçeleri elden toplanacak ve tek kalemde GHSIM'den alınacaktır.

Kurs Başlangıç Saati- 3 Aralık 2016 saat:10.00 
Yer : Selçuklu İlkokulu Merkez/Afyonkarahisar
Google-maps: SELÇUKLU İLKOKULU  
Kursiyerlerimizin aşağıda bulunan ders notlarına hazırlanmaları rica olunur.
pdf1. Sınav Uygulama Tablosu 
pdf2. Özel Eğitim Ders Notları 
pdf3. Temel Eğitim Ders Notları 
pdf4. Eğiticilerin Eğitimi Semineri Ders Notları