banner isbank

Okul Sporları Bölge Finaline Gidecek Sporcularımızın Dikkatine

giphy 11Yeni1 Kafilemiz 23 sporcu ve antrenörlerden oluşacak olup, aracımız 30 Mart Çarşamba günü saat: 10.00 itibarıyla Afyonkarahisar Spor Kompleksinden (turnuva alanımızın önünden) kalkacaktır. Sporcularımızın yanlarında Nüfus Cüzdanı ve Okul Sporları Lisanslarını almaları çok önemlidir. 

Okul Sporları Bölge Finallerine katılacak olan kafilemizin kalacağı otel, turnuvanın yapılacağı Fethiye- Orient Otel olarak belirlenmiştir. Diğer oteller ve kalma imkanları araştırılmış ve en uygun konaklamanın turnuva oteli olacağı karara bağlanmıştır. Başka bir konaklama imkanından faydalanmaya çalışırsak her gün tur arasında yemek ve akşam yemeğini artı olarak karşılamak zorunda kalacağımızdan (turnuva oteli yakınlarında yemek yenecek alan bulunmamakta) ve sporcularımızın güvenliği açısından bu karar alınmıştır. Otel 450 kişilik olup, fiyatı kahvaltı + öğlen aperatif atıştırmalar (çeşitli sandviç ve içecekler)+ akşam yemeği dahil olup 60 TL'dir. Sporcularımıza GHSIM Spor Yönetmeliğinde belirtilen harcırah kanununa göre günlük yaklaşık 35 TL günlük harcırah verildiği göz önüne alınarak günlük 25 TL lik fark (toplam 100 TL) veliler tarafından karşılanacaktır. Tüm sporcularımıza duyurulur.
Kafile haricinde turnuvaya katılmak isteyen velilerimiz, İl Temsilcisi Alptuğ AKYILDIZ ile irtibata geçerek isimlerini ve kaç kişi geleceklerini bildirmeleri gerekmektedir. Veli katılım sayısına göre turnuva otelinde velilerimize yer ayırtılacaktır. 
Kafile listesinde Antrenör olarak gidecek olan İbrahim YILMAZ, Murat SERT, Mustafa TOKMAK, Gökhan ÇOBAN ve Aliye Mete SERT'in 19 Mart 2016 Cumartesi saat: 12.00'de GHSIM Spor Kompleksinde yapacağımız antrenör toplantısına katılmaları rica olunur.
İl Temsilcisi Alptuğ AKYILDIZ